Contact

Praktijk Ilja Van Peel, Aarschot & Leuven


Reserveer onderaan je afspraak. Opgelet: er geldt momenteel een korte wachttijd voor Leuven en Aarschot. Nieuwe cliƫnten (dus hier nog nooit geweest) kunnen (nu al) hun eerste reservatie maken voor een gesprek na 1 maart 2023.


Therapie en relatietherapie


De praktijk in Aarschot bevindt zich op 100m van het station van Aarschot en nabij de afrit 22 op de E314 Leuven-Genk. Met de trein dus vlot bereikbaar. Parking in de omliggende straten en op het plein is gratis (parkeerschijf). De meeste parkeergelegenheid is in de Boudewijnlaan (=straat van station en brandweer). Geen mondmasker nodig.

De praktijk in Leuven is bij Huisartsen Plus in de Koning Albertlaan 131, Kessel-Lo, vlakbij het station van Leuven en dus vlot bereikbaar met bus, trein en de wagen. Hier is een mondmasker vereist in de wachtzaal. Als je hieronder geen snelle afspraak vindt voor Leuven, kun je ook in Aarschot terecht (12 min. trein van station Leuven). 

Lees voor je komst zeker hier eerst de uitgebreide praktische info en wegbeschrijving.

Heb je nog vragen over de therapie? Lees de FAQ of neem gerust vrijblijvend contact op via info@offtherecord.be.


Opleiding


Een overzicht van opleidingen voor jouw organisatie vind je hier. Alles kan op maat.

Vragen of offertes? Neem gerust contact op via info@offtherecord.be.


Maak hier je reservatie voor therapie of relatietherapie


Opgelet: 
 - Er geldt momenteel een korte wachttijd voor Leuven en Aarschot. Nieuwe cliĆ«nten (=hier nog nooit geweest) kunnen (nu al) hun eerste reservatie maken voor een gesprek na 1 maart 2023
- Door een wijziging bij de betaalprovider inzake BTW is voorafbetaling via deze website niet meer mogelijk. Elke betaling gebeurt nu op het einde van de sessie met Payconiq of contant. Bedankt voor je begrip.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x