Praktische info voor mijn praktijk

Relatietherapie en psychotherapie in Aarschot en Leuven


Aarschot


Bereikbaarheid en parking


Het adres is Kapitein Gilsonplein 18, 3200 Aarschot (zie blauwe bol). Dit bevindt zich op de hoek van de straat van het station (Boudewijnlaan) en het Kapitein Gilsonplein, aan het grote kruispunt met de Leuvensesteenweg, tegenover het grote nieuwe zwarte appartementsblok. Opgelet: de gps stuurt je meestal niet helemaal correct. Bekijk dus ook onderstaand kaartje.De praktijk bevindt zich in het linkerdeel van het appartementsblok. Aanbellen op nr. 18 bij Ilja Van Peel. Opgelet: parkeren is gratis mits parkeerschijf (ma-za). Opgelet: parking vinden wordt moeilijker. De meeste parkeergelegenheid is te vinden in de Boudewijnlaan (=de straat van het station en de brandweer).Praktisch


Bedankt om niet enkele minuten vroeger dan het afgesproken uur aan te bellen: de timing is stipt op de minuut omdat er soms voorgangers of mensen na jou zijn of er nog telefoons gedaan worden. Wacht eventjes in de wagen of op het plein indien je wat te vroeg bent. Er is geen wachtzaal of toilet voorzien.


Ben je desondanks toch later? Stuur onderweg gerust nog een mailtje (iljavanpeel@gmail.com). Omdat ik meestal in gesprek ben of lezingen geef, werk ik uitsluitend per mail ipv. telefoon. Vóór je vertrek kijk je best ook even of ik je een mail van onverwachte annulatie heb verstuurd. Het komt niet vaak voor maar het kan uitzonderlijk wel gebeuren. Breng je agenda mee om meteen de volgende sessie te kunnen plannen.

Attention: to guarantee the maximum quality of therapy, the sessions are not in English, only in Dutch.

Je sessies vinden (ongeveer) om de twee weken plaats zodat je er zeker maximum effect uithaalt.

Het tarief voor individuele therapie is 70 euro, voor relatietherapie 90. Betalen gebeurt ter plaatse op het einde van de sessie met Payconiq of cash. De betaling voor personen die doorverwezen werden door Pulso of Mensura gebeurt rechtstreeks via de werkgever. Het volstaat een P (Pulso) of M (Mensura) voor je voornaam te zetten bij de reservatie.

Aan de praktijk is geen toilet of wachtzaal voorzien. Heb je een ernstige kattenallergie, kies dan beter een andere psychotherapiepraktijk. 

Verplaatsen van je afspraak kan altijd via de link in je bevestigingsmail. Opgelet: annulatie op minder dan 24u wordt in rekening gebracht. 

Leuven


Bereikbaarheid en parking


Huisartsen Plus, Koning Albertlaan 131, 3010 Kessel-Lo


Praktische info

https://www.huisartsenplus.be/

De praktijk ligt op 5 minuten station Leuven (achterkant). Parkeren kan in de straten rondom. Er is een wachtzaal en toilet voorzien. Je moet je niet aanmelden, je wordt zelf door mij opgeroepen in de wachtzaal.

Ben je wat later? Stuur onderweg gerust nog een mailtje (iljavanpeel@gmail.com). Omdat ik meestal in gesprek ben of lezingen geef, werk ik uitsluitend per mail ipv. telefoon. Vóór je vertrek kijk je best ook even of ik je een mail van onverwachte annulatie heb verstuurd. Het komt niet vaak voor maar het kan uitzonderlijk wel gebeuren. 

Attention: to guarantee the maximum quality of therapy, the sessions are not in English, only in Dutch.

Je sessies vinden (ongeveer) om de twee weken plaats zodat je er zeker maximum effect uithaalt.

Het tarief is 70 euro, ook als de sessie (50 min en bij koppels 75 min) een beetje langer duurt. Een sessie relatietherapie is 90 euro. Betaling gebeurt ter plaatse op het einde van de sessie met Payconiq of cash. 

De betaling voor personen die doorverwezen werden door Pulso of Mensura gebeurt rechtstreeks via de werkgever. Het volstaat een P (Pulso) of M (Mensura) voor je voornaam te zetten bij de reservatie.

Verplaatsen van je afspraak kan altijd via de link in je bevestigingsmail. Annulatie op minder dan 24u wordt in rekening gebracht.
Hartelijk welkom en heel graag tot binnenkort!

Ilja


Terug naar Contactpagina{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x