Praktische info voor mijn praktijk

Praktische info voor mijn praktijk


Bereikbaarheid en parking


Het adres is Kapitein Gilsonplein 18, 3200 Aarschot (zie blauwe bol). Dit bevindt zich op de hoek van de straat van het station (Boudewijnlaan) en het Kapitein Gilsonplein, aan het grote kruispunt met de Leuvensesteenweg, tegenover het grote nieuwe zwarte appartementsblok. Opgelet: de gps stuurt je meestal niet helemaal correct. Bekijk dus ook onderstaand kaartje.De praktijk bevindt zich in het linkerdeel van het appartementsblok. Aanbellen op nr. 18 bij Ilja Van Peel. Wie met de wagen komt, moet in deze zone van Aarschot tot 18u een parkeerschijf leggen (ma-za). Parkeergelegenheid is er bijna altijd in de Telefoonstraat, op het Gilsonplein zelf, of in de Boudewijnlaan. Opgelet: door grote werken aan de overkant is parkeerplaats vinden soms moeilijker, voorzie extra tijd.Praktisch


Gelieve niet een beetje vroeger of later dan het afgesproken uur te komen. De timing is stipt op de minuut omdat er soms voorgangers of mensen na jou zijn. Wacht eventjes op het plein indien je te vroeg bent.

Ben je desondanks toch later? Stuur onderweg gerust nog een mailtje (iljavanpeel@gmail.com). Omdat ik meestal in gesprek ben of lezingen geef, werk ik uitsluitend per mail ipv. telefoon. Kort voor je vertrek kijk je best ook even of ik je geen mail van onverwachte annulatie heb verstuurd. Het komt niet vaak voor maar het kan uitzonderlijk wel gebeuren.

De betaling van 60 euro gebeurt cash op het einde van de sessie (digitaal nog niet mogelijk). Dit is een vast tarief, ook als de sessie een beetje langer duurt. De betaling voor personen die doorverwezen werden door Pulso of Mensura gebeurt rechtstreeks via de werkgever.

Een afspraak annuleren kan kostenloos tot 24u vooraf. Daarna wordt de sessie in rekening gebracht. Aan de praktijk is geen toilet voorzien. Ps heb je een ernstige kattenallergie, kies dan beter een andere psychotherapiepraktijk.


Coronamaatregelen

  • De afstand is ruim 1,5 meter. Ontsmettende handgel is voorzien.

  • De therapieruimte wordt na elke sessie verlucht.

  • Heb je last van hoesten, koorts, kortademigheid, hoofdpijn, geur-en smaakverlies..? Mail dan aub je afspraak (kostenloos) af, ook al is dat enkele uren voor je sessie. Veiligheid is prioritair.

  • Voor wie wenst, blijft ook een Skypegesprek of wandelgesprek (bv. langs de Demer) altijd mogelijk.

  • Ik ben zelf volledig gevaccineerd (3x wegens prioriteit als zorgverlener)


Relatietherapie

Koppels dienen gemotiveerd te zijn om de therapie een kans te geven. Het tarief voor een koppelgesprek is voor elk 40 euro, dus samen 80 euro, en duurt ongeveer 70 min.Hartelijk welkom en heel graag tot binnenkort!

Ilja{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x