Podium

Monoloog 'Welkom in de wildernis'

Op zaterdag 27 april 2013 speelde ik een komische monoloog over een therapiegesprek waarbij ik de rol van therapeut en cliënt zelf afwisselend speelde. Het was ontstaan uit een korter stuk dat ik had gebracht op het internationaal Gestaltcongres in 2012. Ik schreef het naar aanleiding van het driejarige bestaan van mijn toenmalige organisatie Loch Ness (vorming en advies over ADHD). Op die bewuste avond na wekenlang tekst uit het hoofd leren en repeteren, was ik eindelijk onderweg naar het Kasteel Steytelinck in Wilrijk toen ik gebeld werd door de directeur van de locatie. Het kasteel bleek in brand te staan. Met de hulp van vrienden en familie slaagden we er toch in om iedereen die toekwam rond het kasteel, op te vangen en door te sturen naar een achterzaaltje van een oud café. In plaats van in de prachtige kasteelzaal met vleugelpiano en roodfluwelen gordijnen, zat ik tegen de achtergrond van luid geroezemoes en sigarettenrook (ja toen mocht dat nog), met een omgedraaide emmer als rekwisiet. Maar het toneelstuk kon doorgaan, #eindgoedalgoed. En het smaakte wel naar meer.


Project 'Morning'

In 2018 droeg ik met zang bij aan het muziek- en dansproject ‘Morning’ van Jelle Ghys en Freya Pauwels. Deze prachtige voorstelling over de verwerking van verlies vond plaats in het najaar van 2018 in het STUK in Leuven.

Het muziek- en dansproject 'Morning' uitverkocht in het STUK op 15 september 2018 in Leuven, onder leiding van Jelle Ghys en Freya Pauwels, was een prachtige ervaring! Extra dank aan Jelle, Olivia, Gwen, Elien en Thomas voor de vele uren zangplezier. Voor wie er niet bij kon zijn, beleef het hier opnieuw!


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x